Jan Terlouw Innovatieprijs 2021 nominatie voor de Bio-NP!

De Bio-NP is genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2021! In totaal strijden we met twee mede-genomineerden om de hoofdprijs.


Dit jaar reikt Keimt voor de 11e keer de Jan Terlouw innovatieprijs uit. In een wereld waarin duurzame innovaties belangrijker zijn dan ooit, is deze Innovatieprijs een boost voor ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen.


Tijdens het congrestifal The Future of Us – The New World in Arnhem op 8 oktober as. verzorgen alle genomineerden een pitch, waarop de jury in beraad gaat en de winnaar bekend gemaakt zal worden.


Deze prijs is een erkenning voor duurzame en innovatieve ondernemingen die met hun innovatie de toekomst dichterbij brengen. Als criteria voor de innovaties geldt, dat het om een tastbare innovatie moet gaan op het gebied van energietransitie en/of circulaire economie. De innovatie moet in de regio Oost-Nederland bedacht zijn én uitgevoerd worden. De potentiële economische impact van de innovatie staat bij de prijs centraal.


In het filmpje hieronder legt René Cornelissen uit wat onze innovatie is en hoe het bijdraagt aan de realisatie van circulaire landbouw.


CCS is vereerd te zijn genomineerd en we hopen uiteraard de hoofdprijs mee naar huis te nemen!


Houd onze site in de gaten voor de uitslag!